Steigerhouten TV-Meubel Maken

Wil je zelf een steigerhouten tv-meubel maken? Dat is heel goed mogelijk. Echt een klusje voor elke doe-het-zelver: beginner of professional. Veel klus-ervaring hebben is dus helemaal niet nodig.

Een steigerhouten tv-meubel maken doe je natuurlijk omdat je jouw televisie een mooie plek gunt. Je hebt niet voor niets geïnvesteerd in het apparaat. Bovendien moet er in het meubel opbergruimte zijn voor andere apparaten.

Bij de tv hoort immers een dvd-speler, een spelcomputer en accessoires. Een steigerhouten tv-meubel maken waar je de ruimte hebt om alles in op te bergen is daarom een aanrader.

Een steigerhouten tv-meubel geeft jouw televisie een echte showplek.

Iedereen kan een steigerhouten tv-meubel maken

Zoek je een bouwtekening om een tv-meubel te maken in steigerhout? Dan ben je hier goed. Wij hebben voor jou de beste bouwtekeningen waarmee een tv-meubel maken in steigerhout een fluitje van een cent is.

Het project een steigerhouten tv-meubel maken is heel leerzaam.

Met een bouwtekening kun je vrij snel een steigerhouten tv-meubel maken, die ook nog eens gunstig in prijs is. Een steigerhouten tv-meubel kopen is immers een prijzige kwestie.

Wat kost zelf een steigerhouten tv-meubel maken?

Zelf een tv-meubel maken met steigerhout is dus niet duur. Het is wel aan te raden een goed plan te hebben, zodat je dit op kunt volgen. Bovendien weet je met een goed plan direct wat de kosten zijn en kun je een budget maken.

Steigerhout is een materiaal dat erg modern is. Meestal zie je dat direct aan de prijs! Toch scheelt het dat je geen uurloon hoeft te betalen voor het werk.

Met welke materialen een steigerhouten tv-meubel maken?

Het spreekt voor zich dat je steigerhout nodig hebt. Dit kun je in elke bouwmarkt vinden. Er zijn wel veel verschillende kwaliteiten hout.

Goedkoop is duurkoop, dat geldt ook voor steigerhout.

Steigerhout is een materiaal met uniek karakter. Zo heeft het hout al wat meegemaakt, ziet het er doorleefd uit en is geen plank hetzelfde. Een steigerhouten tv-meubel maken is een tv-meubel maken waar je jouw stempel op kan drukken.

Steigerhout leent zich uitstekend voor behandeling met bijvoorbeeld white wash of grey wash. Hierdoor krijgt jouw steigerhouten tv-meubel een uniek uiterlijk.

Ook verven kan prima met steigerhout. Door het grove van het materiaal, is het verven van een steigerhouten plank precies wat het materiaal ‘af’ maakt.

Met letters sjabloneren is ook een goed idee. Je kunt jouw eigen steigerhouten tv-meubel maken met een toepasselijke tekst erop.

Als je je onderscheid door jouw klusprojecten een uniek uiterlijk te geven, merk je snel dat je extra trots op jezelf bent. Bovendien krijg je binnen de kortste keren aanvragen van je omgeving. Iedereen wil dat je voor hen ook een tv-meubel van steigerhout maakt!

De komende jaren heb je hiermee een origineel verjaardagscadeau!

Met goed gereedschap een steigerhouten tv-meubel maken

Naast een bouwtekening en steigerhouten planken heb je goed gereedschap nodig. Met een goede boor en een decoupeerzaag ben je al een heel eind.

Uiteraard heb je ook schroeven nodig. Denk aan de aanschaf van roestvaststalen schroeven. Dit maakt jouw steigerhouten tv-meubel een stuk duurzamer. Roestvaststalen schroeven geven je meubel echt meerwaarde.

Een tv-meubel van steigerhout maken, waar zet je hem neer?

Als je eenmaal de beslissing genomen hebt, wil je wel een steigerhouten tv-meubel maken waar je wat aan hebt. Bepaal dus eerst waar hij moet komen te staan.

Wil je een steigerhouten tv-meubel maken voor de woonkamer of moet hij juist in de slaapkamer komen te staan. Of heb je een speciale game-kamer, waar zo’n meubel prima past.

In welke ruimte je het meubelstuk ook neerzet, je wilt een mooi bijpassend steigerhouten tv-meubel maken. Kijk dus goed naar de stijl van de andere meubelen in de ruimte.

Verder bepaal je hoe groot het meubel moet worden. Al je apparatuur moet er inpassen.

Met een bouwtekening een steigerhouten tv-meubel maken

Een tv-meubel maken van steigerhout is eenvoudig. Eigenlijk is dit project voor iedereen haalbaar.

Zoals gezegd ben je hier op het juiste adres voor bouwtekeningen. Wij hebben een pakket voor je samengesteld met daarin meer dan tienduizend verschillende bouwtekeningen.

In dit pakket zijn een aantal bouwtekening te vinden waarmee een steigerhouten tv-meubel maken goed te doen is.

Met bouwtekeningen nog veel meer maken

Heb je de smaak te pakken, dan kun je je klus ervaring gelijk doorpakken. Voor je het weet staat jouw huis vol met zelfgemaakte attributen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bijpassende steigerhouten boekenkast maken?

Voor de gamekamer kun je misschien wel een steigerhouten loungebank maken. Ook een steigerhouten eettafel staat mooi bij het tv-meubel.

Zelf kopen van meubelen is voorgoed verleden tijd!

De tuin zet je vol met zelfgemaakte items. Je kunt bijvoorbeeld een konijnenhok maken of een schuur bouwen.

Ga je zonder goede bouwtekening aan de slag, dan merk je al snel dat fouten maken gemakkelijker is. Een keer verkeerd zagen en je kunt weer nieuw hout gaan halen.

Met een stappenplan kan er bijna niets misgaan en kun je gestructureerd jouw eigen steigerhouten tv-meubel maken.