Zelf een halfpipe maken

Gek van skaten en laat je een halfpipe maken? Dat kan! We vertellen je in dit artikel precies hoe je dat aan moet pakken.

Misschien laat je de halfpipe maken voor een van je huisgenoten? Voor wie het ook is, een halfpipe binnen handbereik is precies wat hij hebben wil. Met je eigen halfpipe kun je immers altijd oefenen om een ervaren skater te worden.

Een eigen halfpipe maken is hip. Bovendien hoeft het helemaal niet zoveel te kosten.

Een halfpipe maken voor in jouw tuin

Natuurlijk moet je voor een eigen halfpipe wel de ruimte hebben. Maar heb je dat, dan kun je aan de slag.

Laat je een halfpipe maken, dan kun je daar jaren van genieten. En is je hobby skaten ineens je hobby niet meer, dan kun je hem gemakkelijk tweedehands verkopen.

Als je jouw eigen halfpipe in de tuin wilt hebben, is er een groot voordeel aan laten maken. De halfpipe wordt dan namelijk precies zoals je hem graag hebben wilt.

Een standaard halfpipe kopen is veel minder leuk. Bovendien is dat waarschijnlijk een stuk duurder.

Een halfpipe laten maken voor in jouw tuin

Als je een halfpipe wilt laten maken, dan kan dat natuurlijk. Een halfpipe laten maken kun je het best laten doen door een ervaringsdeskundige. Deze zorgt ervoor dat de halfpipe duurzaam wordt.

Duurzaam betekent dat het lang meegaat! En ben je de halfpipe zat, dan kun je hem verkopen of het materiaal hergebruiken. Dat kan door bijvoorbeeld het hout te gebruiken voor meubels maken.

Halfpipebouwers weten precies hoe ze het project aan moeten pakken. Daarnaast hebben ze inzicht in welke materialen ze moeten gebruiken. Laat je een halfpipe maken, dan krijg je een kwaliteitsproduct.

Misschien kunnen wij je in contact brengen met een halfpipebouwer?

De kosten van het uitbesteden van een halfpipe maken zullen je meevallen. Andere bouwprojecten zijn aanzienlijk duurder.

 

Een halfpipe maken, waar moet hij aan voldoen?

Zelf een halfpipe maken is een lastig klusje. Houd er in elk geval rekening mee dat het veel tijd kost.

Een halfpipe moet aan nogal wat eisen voldoen! Hoe dat precies zit, dat kun je het best vragen aan een professional.

Als je eenmaal een halfpipe hebt, kun je hem voor verschillende doeleinden gebruiken. Je kunt skaten op de halfpipe, maar ook steppen of er met een skateboard op rijden.

Hoe hoger de kwaliteit van jouw halfpipe, hoe meer plezier je ervan hebt.

Een halfpipe maken, wie kan dat voor je doen?

Zoek je een bedrijf die voor een scherpe prijs voor jou een halfpipe maakt? Neem contact met ons op. Wellicht hebben wij in ons netwerk bedrijven die ervaring hebben met het maken van halfpipes. We brengen je graag met zo’n bedrijf in contact.

Via het contactformulier kun je eenvoudig contact opnemen.

Met welke materialen laat je een halfpipe maken?

Of je de halfpipe zelf gaat maken of hem laat maken, het is handig om te weten met welke materialen je dat doet. Het is aan te raden de halfpipe te maken met hoogwaardig hout. Er zijn speciale houtsoorten op de markt die buigzaam zijn.

Heb je buigzaam hout gekocht, zorg dan wel dat het spanning aankan. Het is geen aanrader als het hout splintert of breekt.

Laat je goed informeren!

Een halfpipe maken geeft je veel plezier, maar zoals gezegd komt er een dag dat je het zat bent. Het hout kun je dan eenvoudig hergebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld meubels maken van dat hout of een konijnenhok maken. Het zijn maar wat voorbeelden.

Dit bespaart je een hoop geld.

Geen halfpipe maken, maar wel doe-het-zelven

Er zijn een heleboel objecten die je zelf kunt maken. Zo kun je bijvoorbeeld een schommel maken of ander houten speelgoed. Als je zo’n project aan wil gaan, raden wij je onze bouwtekeningen aan. Met onze bouwtekeningen kun je elk klusproject aan.

Ook als je geen volleerd doe-het-zelver bent, kun je met onze bouwtekeningen uit de voeten.

Omdat de bouwtekeningen voorzien zijn van een stappenplan, is elk project goed te doen.

Voor je het weet ben je een volleerd klusser en ben je in de weer met jouw klusprojecten. Heb je er weleens aan gedacht wat je allemaal kunt maken? Je kunt een tuinhuis of schuur bouwen, een carport maken of meubels maken. Zelf jouw eigen boekenkast maken bijvoorbeeld, of een steigerhouten loungebank.

Met onze bouwtekeningen kun je snel aan de slag. Je krijgt in het pakket meer dan tienduizend exemplaren, dus voor elk project is er een voorhanden.

Waarom doe-het-zelfprojecten aangaan en meubels maken?

Zelf meubels maken is goed voor je zelfvertrouwen en geeft je een boost. Wat is er mooier dan op een zomerse avond wegzakken in de diepe kussens van jouw zelfgemaakte steigerhouten loungebank?

Zelfs voor je huisdieren kun je een passend hok in elkaar knutselen. Zelf een kippenhok maken bijvoorbeeld, of zelf een konijnenhok maken. Ook voor je (klein)kinderen kun je van alles maken.

Wil het kind een halfpipe? Dan laat je toch een halfpipe maken!